Swedol i media
Fakturafrågor / Kundreskontra

Swedol AB
Postadress:
Box 631
135 26 Tyresö
Besöksadress:
Vindkraftsvägen 2
135 70 Tyresö

Öppettider 07.00-17.00
Telefon: 08-742 47 50
Fax: 08-798 56 69
Mail: kund@swedol.se


Swedol är en del av InExchange Network

Swedol har blivit en del av InExchange Network, Sveriges största affärsnätverk. Det innebär bl.a. att vi kan både skicka och ta emot elektroniska fakturor.

Swedol skickar och tar emot e-fakturor
Genom att skicka och ta emot e-fakturor med InExchange Network har Swedol gjort stora miljöbesparingar, då vi både minskat pappersförbrukningen och transportering av fakturor. Vi har även lyckats förbättra våra faktureringsrutiner som sparar både tid och pengar för oss – och för våra kunder.

 

Får du fortfarande pappersfakturor från Swedol men har möjlighet till att ta emot elektroniska fakturor istället, hör av dig till kund@swedol.se


Kunder som inte tar emot elektroniska fakturor

Har ni inte anslutit er till InExchange Network kan ni göra det kostnadsfritt på www.inexchange.se, för att byta över till elektroniska fakturor. Ni kan även kontakta InExchange direkt på 0500 44 63 60 eller info@inexchange.se.

 

Pappersfakturor kommer fortfarande att skickas till de kunder som inte har möjlighet till ett annat format. Även dessa kommer skickas med InExchange och det kan innebära att det blir en ändring på fakturautseendet.

 

Skriv ut